FUTURE_2019-05-16_02.jpg

Pregătește școala ta pentru

Educația Viitorului

Sesiuni de training practice

Curs online pentru școala mea

Pregătirea tinerilor pentru viitor pornește de la educația profesorilor. Școala ta are nevoie de profesori competenți, vizionari și lideri care înțeleg piața muncii, competențele de viitor și cum să îi atragă pe tineri înspre învățare. 

Profesorii din școala ta au nevoie de educație continuă!

FUTURE - Training profesori angajatori (
 

Ce facem la cursul online

Tematici

Tematici abordate la curs: Metode de predare în online, Instrumente de lucru, Structura unei ore în online și nu numai, Cum atragem tinerii să învețe, Cum fac evaluarea, Învățământul Hibrid - cum mă pot organiza

Metode de predare

Profesorii vor învăța metode noi de predare pentru a-i pregăti pe tineri pentru viitor atât în varianta online, cât și cea la clasă. În funcție de nevoile din școală, profesorii învață instrumente pentru proprii elevi. 

Profesori mai pregătiți

Cu noile metode de predare și structura unei ore în online, hibrid sau la clasă, profesorii devin mai încrezători și pregătesc mai bine tinerii din propria clasă. 

Structura

Cursul are o durată de 2 ore și se desfășoară folosind aplicația ZOOM, în online. 

Odată cu decizia asupra tematicii și nevoii din propria școală, pregătesc sesiunea de training personalizată pentru școala ta

FUTURE_2018-04-10_16.jpg

Lucrăm diferit

în online

Ca trainer de #EducatieAltfel, cred în puterea jocului, a inspirației și a energiei. Sesiunile de training sunt bazate pe instrumente online gratuite și simple de utilizat la clasă, metode de lucru inovatoare și modalități de a atrage tinerii la ore. 

„Primul webinar la care nu simt că am irosit ore!”

„Este primul curs care într-adevăr mi-a plăcut și de la care am învățat foarte multe lucruri noi.”

„Interactiv, dinamic. Am aflat tool-uri noi și metode noi. Mi-a plăcut foarte mult!”

„A fost o provocare pentru mine. Aveam nevoie de ceva nou în comunicarea cu elevii. Simțeam că era plictisitoare rutina creată de mine. M-ați ajutat foarte mult!”

„Cele mai eficiente cursuri online sunt cele cu dv. Mulțumim pentru multitudinea de aplicații pe care ni le-ai împărtășit.”

„Am deja 6 începuturi de lecții pregătite. Aștept cu nerăbdare să intru mâine cu elevii în online.”

„Am învățat doar noutăți pe care abia aștept să le aplic la clasă.”

„Foarte util cursul. Harta prin noul cosmos al online-ului”

Ce spun profesorii

 

Un viitor împreună

Îmi doresc să construim împreună programe, concepte și soluții care să aducă un suflu nou educației din România. Dacă și tu crezi că putem face mai mult împreună, contactează-mă acum!