• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn

Am fost #Împreună pentru educație la prima ediție

EduSpace

Spațiul tău de educație

STUDENȚI

Am pregătit sesiuni online ce te pregătesc pentru piața muncii.

PROFESORI

Sesiunile dedicate educației în online pentru profesorii care vor #EducatieAltfel.

COMPANII

Sesiuni online pentru antreprenori, angajatori, manageri de HR și de comunicare.

 

Un spațiu mai aproape de tine

Webinarii online 

Am construit acest eveniment ca spațiu online de #EducatieAltfel pentru studenți - profesori - companii. Pentru a ne pregăti pentru viitor și pentru piața muncii de azi și de mâine avem nevoie să fim mai aproape de noi, mai aproape de pasiunea noastră. 

 

Prima ediție FUTURE s-a încheiat, dar rămâi aproape pe pagina de Facebook și înscrie-te la Newsletter pentru a afla din timp de următoarele traininguri și multe alte oportunități

Cum am reusit sa facem #EducatieAltfel chiar si in online

Timp de 6 zile am avut parte de 12 sesiuni online la care au participat peste 900 de persoane. Am construit programul pentru studenți - profesori - companii pentru a răspunde fiecărei nevoi. 
 
Vă mulțumesc că am fost #împreună pentru educație într-un spațiu virtual, dar plin de conexiune. 

Lista sesiunilor o puteți vedea mai jos:
Despre pasiune cu Mădă&Călin
Sat, May 02
ZOOM
May 02, 12:00 PM – 2:00 PM
ZOOM
Încotro ne ducem, cum arată piața muncii și unde este locul nostru - vom aborda aceste subiecte într-o manieră relaxantă.
Cum ne organizăm eficient?
Sat, May 02
ZOOM
May 02, 10:00 AM – 11:30 AM
ZOOM
Cum lucrăm împreună ca profesori? Contextul actual scoate la lumină ceea ce vedeam și înainte, dar ignoram, distrași de activități mai mult sau mai puțin importante: faptul că avem nevoie de colaborare, avem nevoie să lucrăm împreună, pentru că, împreună e mai ușor, mai bine.
Ora de meditație
Fri, May 01
ZOOM
May 01, 6:00 PM – 7:30 PM
ZOOM
Un spațiu mai aproape de noi. Împreună cu Julia Peter vom descoperi liniștea interioară și purta o discuție sinceră despre noi.
E timpul să (ne) organizăm!
Fri, May 01
ZOOM
May 01, 4:00 PM – 5:30 PM
ZOOM
Organizarea (nu doar cea de evenimente) este și despre timp - despre cum ne jucăm cu el pentru a ne ajunge pentru toate, despre cum ne menținem „în grafic”. Vei face salturi prin lumea organizării de evenimente, descoperind timpul și cunoaște principii ale organizării de evenimente.
Cum facem #EducatieAltfel în online?
Thu, Apr 30
ZOOM
Apr 30, 6:00 PM – 8:00 PM
ZOOM
Dacă ești profesor, te aștept la o sesiune online interactivă care te va ajuta să pregătești orele tale în online și să aduci joc, energie și inspirație.
Despre emoții în relația cu tinerii noștri
Thu, Apr 30
ZOOM
Apr 30, 4:00 PM – 5:30 PM
ZOOM
Atelierul susținut de Laura Borbe nu este despre soluții, pași sau rețete. E despre a privi în noi, pentru discernământ și organizare emoțională, pornind de la teoria atașamentului. E un exercițiu de reflecție.
Culture vs Values: Finding the righ business
Wed, Apr 29
ZOOM
Apr 29, 6:00 PM – 7:30 PM
ZOOM
This session will be exploring the difference between culture and values at a corporate level and how this integrates with potential applicants for roles. How much time do we spend looking at the cultural fit with applicants and discussing it openly with them rather than the usual focus on skills.
Cum învață oamenii
Wed, Apr 29
ZOOM
Apr 29, 4:00 PM – 5:30 PM
ZOOM
Multe dintre preocupările legate de rezultatele academice ale unui copil, abilitățile cognitive și bunăstarea vor dispărea odată ce procesele cerebrale complexe vor fi mai bine înțelese și gestionate. „Toți merităm să ne bucurăm de învățare”, spune Olimpia Meșa care va susține acest webinar.
Eficientizarea costurilor de marketing
Tue, Apr 28
ZOOM
Apr 28, 6:00 PM – 7:30 PM
ZOOM
Sfaturi practice de economisire prin eficientizarea costurilor de marketing în condiții de recesiune în webinarul susținut de Călin Biriș.
De la student la angajat: Cum te pregătești pentru interviu?
Tue, Apr 28
ZOOM
Apr 28, 4:00 PM – 5:30 PM
ZOOM
Descoperi tips&tricks cu privire la interviul de angajare, cum faci tranziția și te adaptezi la primul loc de muncă și cum arată primele 3 luni într-o companie.
Leadership sistemic: cum luăm decizii raportându-ne la întreg
Mon, Apr 27
ZOOM
Apr 27, 6:00 PM – 7:30 PM
ZOOM
Vom discuta despre cum ne putem uita la rolurile noastre și la simptomele din organizații (turnover, demotivare, burnout, lipsa performanței, neatingerea obiectivelor) printr-o lentilă sistemică, într-o scurtă introducere oferită de Ligia Cremene, Consultant de Dezvoltare Organizațională.
CV Hacks – Cum poți ieși în evidență într-o piață competitivă
Mon, Apr 27
ZOOM
Apr 27, 4:00 PM – 5:30 PM
ZOOM
Aici găsești sfaturi de la un recruiteri despre cum să fii competitiv ca și student într-o societate unde angajatorii caută persoane cu experiență.

Rămâi în contact!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

©Madalina Hodorog 2020 | Design by Mădălina Hodorog