top of page

lun., 27 apr.

|

ZOOM

Leadership sistemic: cum luăm decizii raportându-ne la întreg

Vom discuta despre cum ne putem uita la rolurile noastre și la simptomele din organizații (turnover, demotivare, burnout, lipsa performanței, neatingerea obiectivelor) printr-o lentilă sistemică, într-o scurtă introducere oferită de Ligia Cremene, Consultant de Dezvoltare Organizațională.

Din păcate, înregistrările s-au încheiat.
Vezi alte evenimente
Leadership sistemic: cum luăm decizii raportându-ne la întreg
Leadership sistemic: cum luăm decizii raportându-ne la întreg

Ora și locul

27 apr. 2020, 18:00 – 19:30

ZOOM

Despre eveniment

  • Numărul de locuri la acest webinar este limitat la 100. 
  • Despre speaker

Ligia Cremene este consultant de resurse umane și dezvoltare organizațională, cu specializare internațională în coaching transformațional. De 17 ani lucrează în mediul academic, în domeniul telecomunicațiilor, având poziția de conferențiar. Colaborează cu lideri creativi pentru implementarea viziunilor lor și însoțește oamenii în proiectele lor de transformare personală și profesională. În prezent lucrează cu manageri din domeniile inginerie și IT, manageri de HR, antreprenori și educatori pe teme de optimizare a performanței, claritate în luarea de decizii, dezvoltarea echipelor, sănătate, creativitate și inovare, leadership, învățare și motivare.

Cariera și-a început-o la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Facultatea de Electronică și Telecomunicații, unde a făcut studiile doctorale (2003-2009) și postdoctorale (2010-2013) pe teme legate de Managementul Complexității în Sisteme de Telecomunicații Cognitive. În calitate de conferențiar predă cursurile de Comunicații Cognitive, Gândire Sistemică și Etică și Integritate Academică. 

În anul 2012 a primit Premiul Academiei Române pentru activitatea sa științifică. A participat în proiecte de cercetare naționale și internaționale, a publicat peste 50 de lucrări științifice, 3 cărți și două patente. S-a format în Psihologie Organizațională la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și ca facilitator în Dinamici Sistemice Organizaționale cu Institutul Bert Hellinger din Olanda și MIT Sloan School of Management din SUA. Formarea în coaching și psihoterapie a făcut-o cu Institutul Kutschera din Viena.

Reperul comun în toate acestea sunt sistemele și comportamentele specifice acestora. Și descoperirea că nu tehnologia este provocarea ultimă, ci sistemele umane. Experiența sa profesională este sumarizată de interdisciplinaritate, gândire sistemică și managementul complexității. 

  • Despre tematica webinarului

Leadership-ul sistemic este despre cum luăm decizii raportându-ne la întreg și la sistemele din care facem parte: familie, companie, echipă, departament, societate, etc. Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie să înțelegem cum putem naviga prin complexitatea și incertitudinea care caracterizează lumea puternic interconectată în care trăim.

Perspectiva sistemică se adaugă tuturor celorlalte moduri de a ne uita la o organizație: juridic, financiar, de afaceri, psihologic, operațional, managerial, strategic și de dezvoltare.

Consultanța sistemică este artă și știința de a lucra cu o persoană sau cu o echipă pentru a descoperi dinamicile sistemice ascunse și a le face gestionabile. Este un instrument valoros în luarea de decizii la nivel de organizație, grup sau individ.

Distribuie evenimentul

bottom of page