top of page

Cum a fost la prima întâlnire FUTURE - Ediția BCR

Miercuri ne-am văzut la prima întâlnire a celei de a 5-a ediții a programului FUTURE, susținut de echipa BCR. Am fost peste 200 de oameni dornici să creștem, să învățăm și să evoluăm împreună. De la studenți, la profesori și angajatori, ne-am cunoscut, am creat primele legături, ne-am spus dorințele, așteptările și părerile, am și râs împreună, timp de două ore.



Află mai multe despre FUTURE - Ediția BCR la www.madalinahodorog.ro/future
Află mai multe despre FUTURE - Ediția BCR la www.madalinahodorog.ro/future

Am început prin conturarea nevoilor participanților, înțelegând haosul din mintea studenților. Prin dinamismul și interacțiunea aduse de metodele non-formale am avut parte de o atmosferă relaxată și prietenoasă, iar participanții, atât profesori cât și studenți, și-au arătat încă odată dorința de a crește într-un program precum FUTURE.


"Mă simt mult mai bine și abia aștept sa aflu cat mai multe informații și să ies din zona de confort"


Pe parcursul primei întâlniri am avut oportunitatea să ne cunoaștem mai bine între noi, dar și să rezolvăm complicatul puzzle a cum funcționează o structură cu peste 6000 de angajați precum BCR.


Ce faceți atunci când vreți să vă angajați?

Ediția BCR - O ediție axată pe domeniul bancar: "o cutie cu oportunități de angajare"


După ce a abordat domenii precum ingineria, contabilitatea sau IT-ul, FUTURE intră în această ediție, cu ajutorul BCR, în lumea bancară. În următoarele șase luni, FUTURE va călători cu studenții în lumea primului job: de la înțelegerea pieței muncii și cerințele ei la scrierea unui CV și aplicarea la un job. Studenții participanți vor avea parte și de sesiuni 1 la 1 și suport continuu pentru a face cu succes trecerea de la facultate la primul loc de muncă.

Profesorii vor putea și ei explora mai bine lumea educației non-formale și vor avea oportunitatea de a discuta direct cu angajatorii pentru a înțelege mai bine realitatea domeniului bancar și provocările de care studenții lor vor da după terminarea facultății.


Articol realizat de: Gherghe Alexandra

Editor: Mădălina Hodorog


bottom of page