top of page

Evenimentele de educație la care merită să fii

Dacă ești actor în educație sau vrei să vezi care sunt tendințele în acestă direcție, îți recomand o serie de evenimente menite să te inspire și să îți dea noi resurse.


1. Festival of Education

Festival of Education de la Wellington College reprezintă unul dintre cele mai așteptate, de încredere și provocatoare evenimente ale anului din domeniul educației.


Cele două zile ale celei de-a 11-a ediții sunt găzduite în prestigioasa locație Wellington College, unde cei mai influenți speakeri ai momentului la nivel internațional se adună și susțin sesiuni pe teme inovatoare și actuale.


Acestea sunt destinate profesorilor sau celor care lucrează în organizații care dezvoltă programe școlare pentru generațiile prezente.


Data: 18 – 19 iunie 2020;

Locația: Wellington College, United Kingdom (Crowthorne, Berkshire, England, RG45 7PU);


Înregistrarea: Pe baza de bilet, care este pus în vânzare pe site-ul oficial sau pe cele adiacente.

*Organizatorii oferă 40% reducere la achiziționarea biletelor până la sfârșitul lunii septembrie.


2. Arhitecții Educației – Organizat de Fundația Noi Orizonturi

Tema dezvoltată în cadrul celei de-a IV-a ediții a Conferinței Internaționale Arhitecții Educației este „Un nou tip de leadership – Fiecare școală, școală comunitară”.


Evenimentul este destinat directorilor, directorilor adjuncți, membrilor din consilii administrative și actorilor importanți din scena școlară – inspectori școlari, primari, reprezentanți ai instituțiilor locale etc.


Data: 16 noiembrie 2019, ora 9:00;

Locația: Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA: Strada Teodor Mihali nr. 58-60, 400591 Cluj-Napoca);


Înregistrarea se face în prealabil prin achiziționare de bilet.


3. TEDxYouth – Find your voice


„Cine suntem? Și cum spunem asta lumii?” sunt întrebările pe care ni le punem frecvent și la care evenimentul TEDxYouth vrea să răspundă prin soluții diverse și creative.


Discuțiile de anul acesta se vor concentra și vor avea drept scop să ajute fiecare participant să își găsească propria voce, care să îi redea echilibrul și încrederea în sine. Depinde doar de noi ce alegeri facem pe cont propriu, dacă suntem sinceri cu noi și restul lumii și cum ne alegem propria voce.



Data: 23 noiembrie 2019, orele 10:00 – 18:00;

Locația: Cinema Florin Piersic (Piața Mihai Viteazu nr. 11, 400151 Cluj-Napoca);


Înregistrarea: Biletele se pot achiziționa pe Xing Events



4. Crisis Management

The Hungarian Business Association in Romania, în colaborare cu Consulate General of Hungary Cluj-Napoca, the Hungarian-Romanian Chamber of Commerce and Industry și the Hungarian Economists Society in Romania Cluj-Napoca, vor organiza evenimentul Crisis Management.


Scopul principal este ca invitații care au lucrat în companii cunoscute, să prezinte o parte din experiența lor în ceea ce privește deciziile luate în afaceri. Cum au reușit să facă față provocărilor, să se adapteze și să supraviețuiască acestui mediu concurențial.


Evenimentul este dedicat celor care sunt interesați de domeniul afacerilor și cum ar putea să se dezvolte în cadrul acestuia.




Data: 19 – 20 septembrie 2019, ora 19:00;

Locația: SunGarden Resort (1000 Poiana Cerbului, Cluj, România, Baciu, Cluj);



Înregistarea: Se face în prealabil, până la data de 17 septembrie


Surse foto: Arhitecții Educației, TedxYouth, Crisis Management, Festival of Education


Editare: Cristina Giurcanu


bottom of page