top of page

FUTURE - „o mână de ajutor de care au nevoie toți studenții”


Edițiile FUTURE sunt unice, iar unicitatea acestora este datorată întotdeauna oamenilor care participă și le însuflețesc.


Așadar, ne-am propus să facem cunoscute experiențele participanților, iar astăzi o cunoașteți pe Mariana Cristiana Lixăndroiu.


Cristiana locuiește în Slatina și studiază psihologia la Ploiești, este o tânără implicată și hotărâtă ca viitorul său să fie unul de succes. Vă invit s-o cunoaștem mai bine și să aflăm ce impact a avut și are experiența FUTURE asupra sa.




Cum ai văzut angajarea înainte de programul FUTURE?

Înainte de programul FUTURE am văzut angajarea ca pe un proces de speriat si haotic.


Cum o vezi acum?

Acum, am învățat că angajarea decurge destul de lejer, că recruiterii sunt și ei tot oameni; iar noi trebuie doar să ne comportăm natural si să spunem aspecte din propria viață.


Cum te simți în cadrul programului FUTURE?

În cadrul programului FUTURE mă simt ascultată, validată, relaxată și mă încarc cu energie bună indiferent de nivelul de oboseală din acea zi.


Dacă ar fi să rezumi experiența FUTURE într-o singură frază/expresie, care ar fi aceea?

Experiența FUTURE este ca o mână de ajutor de care au nevoie toți studenții pentru a avea un parcurs clar și sigur spre primul loc de muncă.


Așa cum menționa și Cristiana, FUTURE este precum ,,o mână de ajutor”, este acel imbold de care cu toții avem nevoie la începutul carierei; când pășim în necunoscut FUTURE e acolo, lângă noi, ca un părinte ce ne ghidează pașii spre succes. Și cum generația tânără este viitorul, atunci haideți să fim cu toții FUTURE și să construim cu pasiune tot ce ne propunem.



 

Interviu realizat de: Bocancea-Stafie Ruxandra

Editor: Mădălina Hodorog

Photos: Arhivă personală



Articolul face parte din campania #ExperientaFUTURE în care am provocat studenții din program să-și exprime ideile sincer, să conștientizeze ce învață și să comunice despre ele. Prin intermediul acestor articole-opinii îmi doresc ca tu, cititorul, să conștientizezi mai bine modul în care gândesc tinerii și să îi ajuți, acolo unde poți, prin experiența sau personalitatea ta.



Iubesc să ajut tinerii să iasă din haos. Programul FUTURE - Construiește cu pasiune a ajutat în 5 ediții peste 350 de studenți și 200 de profesori universitari să facă trecerea de la facultate la primul job. Din 2022, am lansat și programul FUTURE Student - Alege un viitor cu pasiune unde ajutăm elevii și profesorii de liceu să ia decizii conștiente legate de alegerea facultății.


Adițional organizez programe și evenimente precum: Eduspace, Cursuri de formare pentru profesori, Stagii de practică, Sesiuni de bine și Sesiuni de training în interiorul companiilor.

www.madalinahodorog.ro



Construiesc punți acolo unde sunt prăpăstii. Între liceu și facultate. Între facultate și piața muncii.

(Mădălina Hodorog)



bottom of page