top of page

Jurnalul unui Student - FUTURE la ordinea zilei


Sunt zile în studenție în care pur și simplu nu știi cum să mai faci față activităților care tot vin, proiectelor și multor alte impedimente care pot apărea în decursul unei zile, care poate părea obișnuită. După astfel de zile, ai nevoie de un moment de relaxare, de un moment pentru tine. Pentru mine, acest moment este sesiunea FUTURE, unde toate grijile și oboseala dispar de la un simplu Saluuuuut spus de Mădă, cât și de la acea energie faină care este prezentă. Dar la fiecare sesiune mintea îmi este plină de întrebări și de curiozități, iar astăzi vreau să vă arat jurnalul gândurilor mele.

17:00 - Mesajele încep să curgă


Mai este doar o oră până începe sesiunea de training, iar grupul de WhatsApp începe să se umple de mesaje. Călin și Mădă deja au trimis link-ul de participare și chiar de nu am reușit încă să intru parcă aud muzica lor. Sper să ajung cât mai repede acasă.
17:50 - Am intrat

Am reușit să ajung acasă și să mă conectez la link-ul de Zoom. E plin de energie și deja încep să mă simt mult mai bine, de parcă am luat un medicament pentru oboseală. Dar...oare ce vom face astăzi?


18:00 - Saluuuuuut

Orice sesiune începe cu acel Saluuuut plin de căldură și cu fețele prietenoase și zâmbitoare ale lui Mădă și Călin. Sesiunea de training începe oficial. Oboseala s-a transformat în emoții și mai puternice. Oare...oare ce vom face astăzi? Ce urmează să ne spună?

18:15 - Energie și echipă

Am aflat ce vom face astăzi, va trebui să lucrăm în echipă. Nu știu ce să zic.... Uneori nu-mi găsesc curajul să-mi spun părerea când lucrăm în echipă, mai ales că e vorba de persoane noi. O să fie ok...toți sunt foarte prietenoși, sigur o să facem o echipă super.

18:30 - O jumătate de oră de energie

Deja a trecut jumătate de oră, nici nu-mi vine să cred. Urmează în curând să intrăm în echipele repartizate, sper că totul va fi bine, văd atât de multe fețe zâmbitoare. I will let you know!


19:00 - O oră de training, 60 minute de energie și 3600 secunde de educație altfel

Echipa e supeeer, așa cum ziceam, toate persoanele sunt foarte prietenoase, iar un membru al echipei a pus și puțină muzică pe fundal ca să ascultăm în timp ce lucrăm. Nu știu de ce eram așa speriat.


19:30 - Sesiunea principală

Timpul cu echipa parcă a zburat, am reușit să colaborăm foarte eficient și totul a mers ca la carte. Dar... ce-i acest mesaj de pe ecran? Ne întoarcem deja la sesiunea principală? Va trebui să le spunem ce am lucrat în acest timp, abia aștept să prezint ce are de spus echipa mea.

19:50 - Aproape...sfârșit?

E aproape ora 20?? Asta...asta înseamnă că se termină sesiunea. Mădă va anunța acum câștigătorul provocării. Sper să fiu eu...of, oare o să am noroc? Dacă nu, sigur o să ne spună următoarea provocare și o să-mi încerc norocul și atunci.

20:00 - Încă o sesiune de succes

Din păcate nu am câștigat premiul de la provocare, dar am câștigat 2 ore pline de energie. Am să mai rămân puțin alături de ei să mai pun câteva întrebări. Abiaa aștept să ne vedem săptămâna următoare.

21:00 - Ups...multe întrebări

Da...am rămas puțin mai mult decât credeam prins de curiozități și de energia faină. Acum s-a încheiat oficial sesiunea de training și am energia necesară cât să mă pregătesc pentru următoarea zi de facultate. Suuuupeeer! 

Articol realizat de: Cosmin Hongu

Editori: Mădălina Hodorog

Photos: Arhivă Personală

Comentários


bottom of page