top of page

Povestea vieții și cum s-a desfășurat ultima sesiune FUTURE Student-ediția PEPCO

Bine te-am regăsit la ultima sesiune FUTURE Student - ediția PEPCO. Am început sesiunea de azi cu o călătorie spirituală, meditând atent la viața noastră. Care a fost drumul meu? Câte sacrificii a fost nevoie să fac pentru a ajunge unde sunt acum? Pot și eu? Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care elevii participanți la sesiune și le-au adresat după ce au aflat poveștile de viață ale trainerilor Mădălina și Călin.


Anii facultății sunt despre a spune DA!


Ultima sesiune FUTURE Student - ediția Pepco susține și încurajează viitorii studenți să își depășească temerile și să privească cu încredere spre viitor, întrucât nimic nu este imposibil. Studenția este una dintre cele mai fascinante perioade ale vieții, fiind construită din multe momente care ne structurează, ca oameni. Este corect să vrem să profităm de acești ani, DAR CUM? Uite ce au spus participanții FUTURE:



Internshipuri, programe de voluntariat sau conferințe, toate acestea sunt oportunități care îți pot deschide și mai vast orizontul. Ținând minte tot ceea ce am discutat în sesiunile anterioare, despre hobby-uri, domenii, facultăți, găsește un program în care simți că ai putea să îți dezvolți și mai mult punctele forte. Experimentează cât mai mult, însă nu uita de importanta competență: RESPONSABILITATEA.



Povestea vieții fiecăruia dintre noi este diferită. Circumstanțele determină decizii, iar consecințele vin la pachet. Ce au înțeles participanții despre a ales Mădălina să își povestea? Ei bine, răspunsurile vorbesc de la sine. Ambiție, curaj și determinare, sunt doar câteva dintre calitățile pe care Mădălina le oferă ca exemplu studenților ei, inspirându-i să țintească cât mai sus.



Surprizele s-au ținut lanț în sesiunea de azi, iar cum am mai spus, la FUTURE, curajul este premiat. Dezvoltându-și diferite abilități, elevii iau parte la exerciții menite să îi ghideze și mai mult în carieră. Pe lângă premiile cu "titluri atractive", toți participanții care au dat dovadă de skill-ul RESPONSABILITATE, au fost răsplătiți cu o sesiune 1 la 1, în care au ocazia să stea de vorbă cu un mentor din domeniul pe care l-au ales, pentru a afla și mai multe secrete care stau la baza unei dezvoltări personale de succes.


Și pentru că am vorbit de secrete, vrei să știi de ce s-au ridicat de pe scaune participanții FUTURE? Ei bine, pentru că...

Hai la următoarea ediție FUTURE și promit pe cuvântul meu de cercetaș că vei afla!

Până atunci, cu bine! Ne vedem la FUTURE, singurul program de training în care viitorul tău se va schimba pentru totdeauna!


Articol realizat de: Diana Daniel

Editor: Mădălina Hodorog și Diana Daniel

Photos: Arhiva personală


bottom of page