Ultimele înscrieri pentru studenți și profesori în cel mai complex program de educație din România

· Studenții și profesorii din mediul universitar se pot înscrie până în 27 octombrie în programul FUTURE, cel mai complex program de #EducatieAltfel unde participă studenți – profesori – angajatori. www.madalinahodorog.ro/future

· Programul este gratuit și realizat împreună cu BCR


Studenții și profesorii din mediul universitar se pot înscrie până în 27 Octombrie în programul FUTURE – Construiește cu pasiune, cel mai complex program de #EducatieAltfel din România unde studenții – profesorii – angajatorii se pregătesc 100% practic pentru viitor. Peste 250 de studenți s-au pregătit deja pentru piața muncii și s-au angajat la primul loc de muncă în ultimele ediții ale programului, în timp ce peste 100 de profesori din mediul universitar au aprofundat noi metode de predare prin care îi ajută pe studenți să se pregătească pentru viitor.Aflat la a 5-a ediție, programul FUTURE este singurul program ce aduce îm


preună studenți, profesori din mediul universitar și angajatori care lucrează împreună în sesiuni de training 100% practice și care ajută cei 3 piloni ai educației să evolueze împreună.


Susținut de Banca Comercială Română (BCR), programul FUTURE renunță la metodele clasice de predare și, ca în fiecare ediție, îmbrățișează metodele de educație non-formală prin care studenții se pregătesc pentru primul loc de muncă, în timp de profesorii înțeleg piața muncii și aprofundează practic noi metode de predare. „FUTURE acoperă această prăpastie imensă între sistemul educațional și piața muncii.”, declară Mădălina Hodorog, fondatorul programului FUTURE, trainer, consultant și cadru didactic asociat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.


Studenții se pregătesc practic pentru primul loc de muncă


  • Studenții din cadrul programului beneficiază de:

  • 8 sesiuni de training gratuite, online și practice #FaraTeorie #FaraPowerPoint

  • Descoperirea punctelor forte

  • Sesiune de consultanță 1 la 1 pentru fiecare participant

  • Construirea CV-ului ținând cont de competențele hard și soft dobândite până în prezent de către student

  • Simulări practice de interviu

  • Discuții și activități practice cu angajatorii BCR

  • Oportunități de angajare din timpul programului

  • Dezvoltarea de noi competențe necesare în câmpul muncii

  • Înțelegerea pieței muncii, a joburilor și a mediilor diverse de lucru

Andreea, alumni FUTURE sublinează impactul pe care participarea la FUTURE a avut-o în viața ei: „Cea mai semnificativă schimbare pentru mine este încrederea de sine, care a crescut de la o sesiune la alta, reușind să învăț lucruri care îmi vor fi de folos pe parcursul vieții și astfel scăpând de stresul că poate nu mă voi descurca.”