Construiesc contextele prin care schimb viețile oamenilor cu care lucrez!

Prezentul meu înseamnă​

Fondator ReImagine Education

Trainer

Cadru didactic asociat FSPAC

Business & Brand Strategist

Mentor &  Consultant

Ce spun alții

A fost cu adevărat o plăcere și o aventură colaborarea noastră.

 

Comunicând perfect, într-o armonie deplină, cred eu, am putut transmite publicului nostru - tineri în marea majoritate-mesajul propus.

 

Pot spune că, la rândul meu, am aflat multe lucruri interesante și foarte folositoare de la Mădălina.

 

Vă mulțumesc mult pentru această experiență!

Maia Morgenstern

Director Teatrul Evreiesc de Stat

Pe Mădălina o asociez într-o secundă cu energia și lucrul bine făcut. Am colaborat cu ea atât în mediul universitar, unde mi-a fost trainer în Jurnalism Radio, cât și la revista The Woman.

 

Știu, citind aceste rânduri veți zice poate că omul nu este doar suma realizărilor lui profesionale. Ei bine, Mădălina impresionează și prin dorința de a-i ajuta pe ceilalți să devină mai buni, prin bunătatea cu care se apleacă asupra unor probleme sociale, prin înțelegerea pe care o acordă echipei sale.

She’s the kind of person who leaves a mark.

Loredana Bertișan

Jurnalist Biziday

ArchiTECHture a fost de la început o idee puternică, posibilă numai datorită colaborării dintre profesioniștii comunicării și cei ai lumii proiectelor.

 

Mai multe ediții au creat interes și poate o masă critică pentru schimbul de perspective și internaționalizarea discuțiilor, aici la Cluj.

 

Pentru mine, ca unul care a contribuit în spatele scenei dar și pe scenă la aceste evenimente dedicate arhitecturii la Cluj, Mădălina va râmâne asociată cu truda calmă și perseverentă pentru ca toate detaliile să se potrivescă în întregul conceput.

Șerban Țigănaș

Președinte Ordinul Arhitecților din România (2010-2018), Secretar General Uniunea Internațională a Arhitecților (2017-2020)

Povestea și firul meu roșu: Educația

Am început să mă implic activ în proiectele de voluntariat din cadrul liceului, dar și cele extrașcolare. Am realizat proiecte axate pe non-violența în școală alături de colegii mei, am coordonat trupa de teatru a școlii și am participat la diferite proiecte naționale dedicate tinerilor. 

1

La 15 ani

În 2013, în anul 2 de facultate am participat la un proiect european care mi-a schimbat percepția asupra educației: poți învăța diferit prin educație non-formală.

3

Momentul în care am descoperit educația non-formală

Descopăr organizarea de proiecte

2

în facultate. Dacă la liceu organizam echipe mici de tineri, la facultate am început să descopăr puterea reală a voluntariatului: organizare evenimente, proiecte europene, materiale radio/TV/scrise, conferințe internaționale.

în anul 2 de facultate când am început să lucrez la proiectul politic internațional: Model NATO Youth Summit care m-a impulsionat să văd ce înseamnă organizarea unui eveniment internațional cu o echipă din multiple țări

Mi-am luat inima în dinți

4

2008

2010

În 2013 scriam deja proiecte Erasmus+ și țineam traininguri axate pe educație non-formală pentru tineri din țări diferite. Scopul era motivarea tinerilor în activități de voluntariat

5

Am început să organizez proiecte europene

Un concept inedit care a luat naștere acum 7 ani și unde studenții din cadrul FSPAC învață principiile radio și a implicării în comunitate prin educație non-formală. 1 semestru – 1 dată/săptămână/ 40 tineri/ orele 20-22

6

Start trainingurilor UBB Radio Online

2013

2014

M-am alăturat echipei Libero Events în 2015 unde am organizat evenimente de business pentru arhitecți, proprietarii magazinelor online și femeile lider. Reuneam comunități de peste 1500 persoane la evenimentele organizate anual.

7

Primul meu job: organizarea evenimentelor de business

Sunt cadru didactic asociat de 4 ani în cadrul Departamentului de Jurnalism al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (UBB) unde continui să predau prin educația non-formală pentru studenții de la jurnalism.

8

Am început să predau la UBB

2015

2016

Evenimente pentru femeile de business

9

Strategia și organizarea de evenimente m-au ajutat să cresc în direcții multiple: negociere, vânzare, fidelizarea clienților, contactare telefonică, organizare, dar în special, păstrarea legăturii cu mai multe persoane în același timp.

Am preluat coordonarea The Woman pentru a promova importanța educației continue la nivel național. 

2017

2018

Prin ReImagine Education promovez educația altfel prin 2 mari direcții: 

- Construiesc concepte de training corporate sau pentru tineri având la bază educația experiențială

 

- Realizez strategiile de business și comunicare pentru companiile care activează în zona de educație sau au această componentă în viziunea lor.

10

Fondator ReImagine Education

2020

More to come

Viziunea mea

Suntem mulți, chiar mulți care mergem în aceeași direcție – a dorinței de a crește, a înțelege – și tocmai de aceea dorința mea a fost mereu să construiesc contextele prin care oamenii chiar să poată face acest lucru.

Un viitor mai aproape de noi înșine

În ultimii ani, am început să construiesc comunități de femei manager, antreprenori din mediul online, arhitecți sau tineri. Organizarea de evenimente este o etapă importantă în procesul evoluției mele, dar în paralel eram mereu cu foile de flipchart, posts-its, foi colorate, foarfeca și scotch-ul după mine pentru că vedeam rezultatele pe care educația experiențială le are direct asupra tinerilor și adulților:

Oamenii sunt mai aproape de ei și de pasiunea lor. Au acea sclipire în ochi pe care o caut în fiecare. 

Proiecte care schimbă viața oamenilor și îi inspiră

Cum te pot ajuta?

Îmi doresc să construim împreună programe, concepte și soluții care să aducă un suflu nou educației din România. Contactează-mă acum!

Rămâi în contact!

Prin abonare ești de acord cu politica de confidențialitate.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

©Madalina Hodorog 2020 | Design by Mădălina Hodorog