top of page

Ne pregătim pentru un viitor cu

Pasiune

Sesiuni de bine online

Viziune

Care este pasiunea ta, locul tău, nevoia ta? În sesiunile de consultanță individuale lucrăm cu atenție către tine, acel tu complet. 

Pornim de la trecut, prezent și conturăm propria viziune despre tine, locul tău de muncă, viitorul tău, pasiunea ta. 

LBF_4453.jpg
About

Cu cine lucrez

Noi angajați

Dacă ești la primul loc de muncă și simți că lucrurile nu merg în direcția dorită, lucrăm împreună pe propria viziune și conturăm real și sincer un plan de acțiune. 

Manageri

Noua generație aduce propriile descoperiri și provocări, iar ca manager știu că haosul este uneori greu de organizat. 

Lucrăm împreună pe situațiile prezente cu care te confrunți.

Studenți

Găsirea pasiunii, a primului loc de muncă și a propriului drum nu este mereu ușor. Lucrez de 8 ani cu studenții aflați la început de carieră în sesiunile mele de training și știu că momentul tău de acum este greu de înțeles de mulți din jurul tău. Facem un pas înspre schimbare.

Cu Tine

Dacă pur și simplu simți nevoia că ceva trebuie să se schimbe, nu știi care e direcția și vrei mai multă organizare în haos, îndrăznește, azi, să faci acel pas.

Cum te ajut

Clarificarea viziunii și a direcției
Strategie
pentru azi și viitor
Dezvoltarea și îmbunătățirea competențelor
Pregătirea pentru primul loc de muncă
Provocări la locul de muncă
FUTURE_2018-04-10_16.jpg

Lucrăm diferit

în online

Ca trainer de #EducatieAltfel, cred în puterea jocului, a inspirației și a energiei. Sesiunile de consultanță 1 la 1 sunt un spațiu perfect pentru a lucra strategic, organizat, a contura haosul și a-i da o perspectivă de viitor. 

Chiar și aici, #EducatiaAltfel te ajută să-ți descoperi pasiunea și sclipirea din ochi. 

Sesiune individuală

Sesiunea individuală are o durată de o oră și se desfășoară online folosind aplicația ZOOM. 

Sesiunile sunt săptămânale pe o perioadă stabilită de tine și de propria ta călătorie (o singură dată sau de mai multe ori). 

Lasă-mi un mesaj pentru a stabili prima întâlnire. 

Ce facem concret

Contact
Bogdan Petrovai Blitz.jpg

Energia pe care Mădălina o generează este una specială, diferită.

 

Prin modul de exprimare și de lucru, a reușit să genereze pentru mine un cadru de reflecție, din care am putut, într-un timp relativ scurt (6 sesiuni), să identific o serie de direcții noi de acțiune și conștientizări, care s-au dovedit a fi extrem de valoroase, cu un impact important.

 

O recomand, pentru toti cei care caută perspective noi la probleme vechi.

Bogdan Petrovai

Chief Sales Manager

Blitz

DAiana Sauca Blitz Testimonial.jpg

Orele de consultanță cu Mădălina m-au ajutat să-mi găsesc singură răspunsuri la întrebările și la situațiile pe care le întâmpinam la job, în rolul meu de manager, în rolul de colegă, de angajat.

 

De la Mădălina am învățat ce mare diferență poate să facă același argument, spus diferit, în limbajul interlocutorului, ținând cont de tipul de personalitate al acestuia (DISC), ascultând activ și „cealaltă perspectivă", fară să las ego-ul să intervină sau să dea rapid un contraargument.

 

Mădălina m-a ghidat să am o viziune clară asupra ceea ce-mi doresc pe plan profesional, mi-a fost îndrumător, povățuitor și „chip luminos". Și pentru toate acestea și nu numai, Mădălina, îți mulțumesc. Îți mulțumesc că ești.

Daiana Săuca

Chief Brand Officer

Blitz VIP

Un viitor împreună

Îmi doresc să construim împreună programe, concepte și soluții care să aducă un suflu nou educației din România. Dacă și tu crezi că putem face mai mult împreună, contactează-mă acum!

bottom of page