top of page
SuperTeach Madalina Hodorog (3).jpg

Curs practic de

#EducațieAltfel

în format fizic

12 octombrie | Cluj-Napoca

FUTURE - Training profesori angajatori (4).jpg

Noua generație are nevoie de tine

Energia de la clasă este reală! Pregătește-i pe tinerii tăi pentru viitor!

 

Cum facem #EducatieAltfel în sala de clasă/curs/seminar? Cu energie, pasiune și multe instrumente adaptate care îi ajută pe tineri să se dezvolte, să se pregătească pentru viitor și să își dezvolte cât mai multe competențe soft. 

#SePoate!

100% practic cu metode interactive
pentru orele fizice

Cursul practic de #EducatieAltfel în format fizic include în cele 2 ore:

 • Exerciții și activități practice - Totul este practic. Educația Altfel se experimentează, de aceea cursul este #FaraTeorie #FaraPowerPoint

 • Instrumente ce pot fi utilizate simplu, direct în orele tale fizice

 • Structură, organizare - vei descoperi cum organizezi cursurile pentru această generație ce caută atât de multă noutate

 • Tehnici de atragere a tinerilor pentru a-i ajuta să învețe atunci, în sala de clasă și a-i face atenți în procesul de învățare

 • Energie - vei experimenta pe propria piele, ca apoi să duci mai departe în orele tale energia

După curs:

 • Intri în comunitatea profesorilor care au experimentat deja #EducatiaAltfel

 • Te perfecționezi prin noi instrumente și metode de lucru

 • Înțelegi mai bine piața muncii și lucrezi și cu alte persoane din comunitate

 • Primești adeverință de participare

Ce spun participanții?

„O noua abordare a lucrurilor cu privire la deschiderea studentilor spre modalitati noi de invatare.Profesorii sunt obligati sa treaca printr-un program FUTURE ca sa intelegea mai bine tendintele actuale si moderne din piata muncii astfel incat sa treaca la o abordare moderna in ceea ce priveste metodele de predare si mai multa practica in scoli chiar si prin jocuri, indiferent de disciplina!”

„Pot fi mai creativă decât eram înainte. Încerc să înțeleg mai bine nevoile studenților din timpul lecției, să schimb activitățile, să îmi pun pe hârtie un plan, să estimez timpul activităților.”

„Redescoperirea pasiunea de a fi PROFESOR, bucuria de a fi alături de studenții mei; am înțeles mai bine ceea ce își doresc și cum pot să îi sprijin mai mult”

„Am înțeles ca nu este suficient sa predai, e important sa faci studenții sa isi inteleaga calitățile și să ii ajuți sa le exploreze. Am înțeles ca și eu am nevoie de o astfel de abordare a creării unui nou curriculum vitae personal, si sa ies din bula profesorului.”

„Mi-am dat seama că există multe metode prin care pot crea o atmosferă relaxantă și studenții pot fi implicați în timpul cursurilor mele chiar dacă predau la unele cursuri un conținut mai sec.”

„Programul a însemnat deschidere, implicare, prezenta, responsabilizare, cunoastere, intelegere.”

Am constientizat ca formarea nu se termina aici, ea imbraca noi si noi forme. Am constientizat si mai mult rolul meu de profesor si mentor pentru elevi si studenti si implicit responsabilitatea sociala care de fapt o au profesorii si pe care toata lumea o lasa intr-un colt ascuns de ochii lumii.

 Începe călătoria

Peste 2000 de profesori au participat la cursurile de #EducatieAltfel din țară în ultimii ani. Acest curs este adaptat doar pentru metodele de predare la clasă. Dacă sunteți interesați de cursul în varianta online cu metode pentru online, vă puteți înscrie aici.

Când?
Marți, 12 octombrie
Cât timp?
2 ore,

18:00 - 20:00
 
14 Locuri
disponibile.

Locurile se confirmă odată cu confirmarea plății
Costul biletului:
120 ron

Eveniment în condiții
de siguranță

Pentru buna desfășurare a evenimentului și ținând de contextul pandemic, vom ține cont de următoarele:

 • Numărul de locuri este limitat pentru 14 persoane pentru a permite desfășurarea în siguranță a cursului

 • Participarea este condiționată de dovada vaccinării, trecerea prin boală sau un test PCR nu mai vechi de 48 ore

 • Purtarea măștii este obligatorie pe tot parcursul cursului (2 ore)

 • În cazul în care autoritățile decid oprirea evenimentelor din cauza condițiilor epidemiologice, participanții pot cere rambursarea biletului sau folosirea acestuia pentru un alt eveniment organizat sub umbrela ReImagine Education SRL.

Despre trainer

Cred în educația practică. De aceea, tot ceea ce dau mai departe profesorilor este deja: Învățat. Explorat. Adaptat și Experimentat pe studenții și tinerii cu care lucrez și eu în viața de zi cu zi. 

Cred în competențe. Viitorul, piața muncii caută competențe practice pe care un tânăr să le conștientizeze. Să le dezvolte. Ceea ce vei explora în cadrul cursului este practic și cu accent pe dezvoltarea competențelor atât ale tale, cât și ale tinerilor cu care lucrezi. 

Cred într-o educație ce aduce o stare de bine. Am văzut efectele educației experiențiale, pe care eu o numesc #EducatieAltfel, iar în cadrul cursului vei experimenta și tu, pe propria ta piele, această stare de bine și ce poate face ea. Cu tine. Cu ceilalți. 

Cred în pasiunea voastră. A profesorilor care știu că educația continuă este soluția și că fiecare dintre noi învață unii de la alții.

Despre călătoria mea, găsiți mai jos:

Untitled-4_edited_edited.png

Un viitor împreună

Dacă ai întrebări legate de curs sau tipul de educație experiențială, îmi poți scrie oricând aici:

education@madalinahodorog.ro

bottom of page