top of page

Top Talents Romania - Evenimentul pentru studenții



Cu o experiență ajunsă la a 10 a ediție în cadrul evenimentelor finance, echipa Hipo.ro da startul seriei de evenimente de anul acesta dedicate studenților și proaspăt absolvenților cu Finance Recruitment Day!

Singurul eveniment din România dedicat în totalitate studenților și proaspăt absolvenților ce abordează domeniul finanțelor și toate domeniile asociate acestuia, Finance Recruitment Day va avea loc pe 17 martie și își propune anul acesta să aducă față în față companii de renume din țară și tineri pasionați de domeniul economic, abordând un nou concept!

Desfășurat în totalitate ONLINE, evenimentul va aborda tema Matching Finance areas with your abilities, astfel încât participanții vor avea posibilitatea să descopere alături de reprezentanți de top ai companiilor prezente care sunt competențele din domeniul financiar căutate de angajatori, cum să îmbini cel mai bine abilitățile tale cu domeniul care ți se potrivește și să descoperi care dintre domeniile conexe celui economic ți se potrivește cel mai bine: contabilitate, audit, finanțe, taxe, bănci sau chiar juridic!

Toate aceste subiecte, dar și multe altele vor fi abordate în sesiunile diverse care alcătuiesc agenda ediției din 2021:

  • Keynote-uri susținute de speakeri de top;

  • Masterclass-uri;

  • Challenger Toolbox – un joc tip studiu de caz, idee de business, proiect etc la care te poți implică oricând pe parcursul zilei; pentru a rezolva jocul, vei avea nevoie de un set de informații pe care le poți obține de la companii, la standurile acestora; la sfârșit, poți obține super premii din partea companiilor;

  • Networking și Digital Speed Interviews direct la standurile virtuale ale companiilor.

În plus, participarea la eveniment îți aduce oportunitatea de a găși internshipul sau jobul entry-level din domeniul economic, potrivit ție!

Noutatea ediției este conceptul abordat, și anume desfășurarea în totalitate în mediul online prin platforma MyConnector, care va permite participanților să interacționeze liber și lejer atât cu reprezentanții companiilor, cât și cu ceilalți participanți. Astfel ne propunem să aducem la viață interacțiunea virtuală și să creăm o experiență inedită, nouă și cât mai apropiată celei din varianta fizică.

Ce avantaje aduce acest nou concept online? Iată 3 dintre avantajele principale care îți asigura o experiență unică:

  • Poți participa la una sau mai multe sesiuni care sunt de interes pentru ține, astfel că presiunea timpului nu va mai fi un impediment! Poți intră pe platforma oricând în intervalul 10:00-17:00, atunci când se va desfășura evenimentul, și poți participa chiar și la o singură sesiune, indiferent că este vorba despre un keynote, un masterclass sau ești doar curios cum arată standurile virtuale ale companiilor;

  • Poți susține Digital Speed Interviews cu reprezentanții companiilor în diverse forme: fie în format audio-video, fie doar în format audio, astfel încât emoțiile de început cu care ne confruntăm cu toții la un interviu față în față nu își vor mai avea locul! Participând la aceste interviuri, vei avea posibilitatea să ajungi pe short list-urile companiilor și astfel să parcurgi deja o parte din procesul de recrutare;

  • Poți participa la eveniment de oriunde îți dorești și ai acces la internet! Fie că ești la birou, fie că stai în fotoliul preferat, fie că ești acasă sau la o terasă, conceptul online îți permite să te bucuri de această experiență virtuală de oriunde te-ai află!

Finance Recruitment Day te așteaptă cu o mulțime de alte noutăți și provocări, pe care abia așteptăm să le împărtășim cu ține.


Dar până atunci înscrie-te chiar acum la evenimentul care îți poate lansa carieră în finance!

bottom of page