TEDxCluj 2021 - Maratonul de inspirație continuă cu a zecea ediție

Primul eveniment TEDx hibrid din România are loc pe 12 iunie, la Cluj Napoca


Distribuție națională, 17 mai 2021. Pentru prima dată, indiferent unde te-ai afla în România sau în lume, TEDxCluj 2021 | Together deschide porțile celui mai mare eveniment TEDx din sud-estul Europei.


Sâmbătă, 12 iunie 2021, TEDxCluj deschide seria evenimentelor din 2021 printr-un eveniment hibrid, cu participare online și offline. Ne întâlnim pe BT Arena din Cluj Napoca pentru un nou schimb de idei, de inspirație și creativitate. Numărul participanților în sală este limitat, pentru a putea asigura distanțarea și măsurile de siguranță care se vor impune în luna iunie 2021. Biletele online sunt în număr nelimitat. Biletele online și offline sunt disponibile aici.


De 10 ediții TEDxCluj pune cuvântul UNITATE în COMUNITATE, aducând oameni și povești împreună.10getherreprezintă 3.000 de participanți din Cluj Napoca, din întreaga țară și din afara ei, care nu se cunosc între ei, dar care vibrează împreună și se inspiră din fiecare lecție învățată. Profilul participanților este foarte divers, dar pe toți îi unește un singur lucru: sunt pasionați de evoluție si de inovație.
Cine vine la TEDxCluj 2021 | Together


Printre speakerii care ne vor inspira anul acesta se numără Iancu Guda, Dragoș Stanca, Andi Moisescu, Mandy Hickson, László Rakosy, Raluca Anton, Răzvan Cherecheș, Roberto Pătrășcoiu, Oana Rotariu, Laurențiu Zloteanu.


„Cunoașterea vine împreună cu responsabilitatea de a spune adevărul și de a schimba lucrurile în bine”, crede Iancu Guda, analist economic. Preocupat de dezvoltarea sustenabilă a antreprenoriatului și implicat în proiecte de educație financiară, Iancu ne va inspira de pe scena TEDx.


“Binele are nevoie de timp”, declară Dragoș Stanca, antreprenor și investitor cu expertiză în media și transformare digitală. În egală măsură, binele are nevoie de oameni, care îl pot face numai împreună.


„A zbura e ca și cum ai dansa în cer, e poezie în mișcare”, spune Mandy Hickson, fost pilot ale Forțelor Aeriene Regale, acum facilitator și coach în factorii de performanță umană. Mandy știe foarte bine să ajungă la albastrul de deasupra norilor și transpune cu succes lecțiile din viața de pilot în contexte de leadership.
“Deși parcurgem o perioadă dificilă, derutantă, confuză, avem nevoie de o implicare masivă pentru a schimba atitudinea față de natură. Natura poate exista fără om, omul fără natură, nu!”, spune László Rakosy, profesori și entomolog, care ne va vorbi despre cum putem salva mediul înconjurător împreună.
Partenerii TEDxCluj 2021 | Together


Emerson, Penny, Cluj Hub, Radio Impuls, E-ON, SIG Combibloc, Nagarro, Blitz VIP, Telenav, Farmec, Social Bee, World Wide Print sunt partenerii evenimentului și stau alături de idei care merită împărtășite.Despre TED și TEDxCluj