top of page

Vești bune la început de 2021 pentru Generația Z



La început de an, Hipo.ro oferă startul celui mai mare proiect online dedicat exclusiv tinerilor din România, Internship & Trainee Marathon. Proiectul se desfășoara online în două etape în perioada februarie - iunie 2021 și septembrie-decembrie 2021 și va aduce în atenția studenților și proaspăt absolvenților din toate centrele universitare din țară cele mai noi programe de internship, trainee, graduates, stagii de practică și joburi entry – level.


Pentru a acoperi nevoile tuturor tinerilor, care caută un astfel de program, Internship&Trainee Marathon reunește companii de renume din toată țara care se află în căutarea tinerilor ambițioși.

Facând o retrospectivă a ultimelor ediții, proiectul a oferit tinerilor acces la oportunități de carieră, din peste 250 de companii, printre care amintim: JTI România, British American Tobacco, ING, Ursus Breweries, Heidelberg, P&G, E.ON România, Ubisoft, Asseco, Coca-Cola HBC, ADP România, Metro Cash&Carry, Jacobs, Veeam Software, HP. Inc, Philip Morris, Unilever, L’Oreal România, Cofco Internațional, Vodafone Shared Services, Samsung România.


Printre companiile care deja și-au anunțat deja prezența cu programe noi pe platforma proiectului se numără: Ubisoft România, P&G, Vodafone România, HP Inc, Ursus Breweries, E.ON România, HeidelBerg Cement, Continental JTI România și Ericsson.


Iată câteva dintre programele active:


bottom of page