top of page

Evenimente în educație la care merită să participi în 2021 - Partea 2

Continuăm seria evenimentelor ce se desfăşoară online în educație la nivel internațional. Acest articol include evenimentele din aprilie - mai - iunie.







Evenimente din luna aprilie

Higher Learning Commission Annual Conference – 5 aprilie. Conferinţa se concentrează asupra modului în care instituţiile de învăţământ superior pot ajuta studenţii în drumul acestora spre succes.



NSBA 2021 Annual Conference – 8 aprilie. Acest eveniment reuneşte lideri din domeniul educaţiei cu scopul deprinderii informaţiilor legate de dezvoltarea copiilor, dar şi de noile programe şi tehnologii care pot influenţa capacitatea de învăţare a elevilor şi studenţilor.


CIES 2021 – 25 aprilie. În cadrul acestui eveniment sunt aduse în discuţie practici din domeniul educaţiei la nivel internaţional.



NPEA National Conference – 27 aprilie. Evenimentul se concentrează pe importanţa solidarităţii în vederea susţinerii studenţilor ce provin din medii defavorizate.


On Course National Conference – 29 aprilie. Noi informaţii privitoare la educaţie din partea unor profesori ce au schimbat viziunile studenţilor lor şi modul în care este privită instituţia de învăţământ din care fac parte.


Evenimente din luna mai

ELI Annual Meeting – 18 mai. Evenimentul aduce în prim-plan învăţământul superior: modalităţi de învăţare şi tehnologii inovative ce susţin educaţia.



Evenimente din luna iunie


EDxEDNYC – 3 iunie. O conferinţă anuală pentru profesori din partea profesorilor.


Going Global 2021 – 15 iunie. Going Global este o conferinţă centrată pe liderii din educaţie şi pe dezbaterea asupra evoluţiei sistemului de învăţământ superior.



Model Schools Conference – 15 iunie. Ce urmează în materie de metode? În fiecare an, în cadrul Model Schools Conference, sunt împărtăşite idei inovatoare referitoare la dezvoltarea „claselor viitorului".


National Charter Schools Conference – 20 iunie. Această conferinţă aduce noi oportunităţi de învăţare şi socializare.



ISTE – International Society for Technology in Education – 27 iunie. Idei inspiraţionale împărtăşite de speakeri pasionaţi de domeniul educaţiei şi de modul prin care acesta poate evolua.















Construiește cu pasiune pentru propria ta dezvoltare, dar și a tinerilor cu care lucrezi. Tu la care evenimente mergi anul acesta?





Surse foto: Arhiva Personală, Arhiva evenimente, Unsplash

Autori: Georgiana Grigoraş, Mădălina Hodorog


 




bottom of page