top of page

#amtimp | 5 site-uri ce oferă acces gratuit în această perioadă

Având în vedere că aproape întreaga planetă adoptă sănătoasa mentalitate de #stauacasa, multe site-uri ce oferă resurse online au decis ca în această perioadă să faciliteze (sau chiar să ofere gratuit) accesul la produsele pe care le oferă.


Discutăm aici de cărți, jurnale și alte produse ce în mod normal necesită o subscripție sau mai mulți pași pentru a fi accesate. Urmărind discuții în ultima perioadă, am ales 5 resurse ce le vei putea accesa de acasă în următoarea perioadă.


În perioada COVID-19, JSTOR și mai mulți publisher au acordat acces gratuit la o mare parte a conținutului de pe site, discutăm aici de zeci de mii de rapoarte științifice și studii de la peste o sută de instituții de cercetare și peste 25.000 de cărți.


În Artstor găsești 1.3 milioane de fișiere cu fișiere (imagini, video, documente, fișiere audio, etc) catalogate și structurate de instituții precum Cornell University, MIT și Colby College. Întregul catalog este accesibil fără subscripție sau cont.



Cei de la Headspace, o aplicație axată în special pe meditație ghidată audio, oferă gratuit acces la o colecție numită “Weathering the storm”. Colecția conține sunete pentru meditație, somn dar și exerciții.



Filarmonica digitală din Berlin este gratuită timp de 30 de zile pentru toți cei ce se înscriu până la finalul lunii martie. Puteți asculta peste 600 de concerte ce au avut loc în filarmonică în ultimii 15 ani.



#AmTimp este despre susținere și inspirație pentru ca fiecare dintre noi să ajungă mai aproape de pasiune, mai aproape de sclipirea din ochi. Acum este unul dintre momentele potrivite când ne putem opri și activa privirea de sus: cine suntem, ce facem, încotro ne ducem, iar în următoarele săptămâni, vom merge împreună în această direcție.


Sursa poze: Unsplash, Shutterstock


Mădălina Hodorog

Trainer & Consultant



 

bottom of page