„Pentru mine, FUTURE a fost ca un adevărat cufăr cu comori"

Sesiunile de training FUTURE ediția BCR au luat sfârșit. Schimbările însă, abia acum încep să apară. Sunt schimbări în bine, care se revăd în mesajele pe care le primim de la studenții participanți și acțiunile pe care aceștia le-au implementat pentru a ajunge cât mai aproape de visul lor.


„Sunt la instruire. Mulțumesc mult pentru ajutorul acordat în timpul programului"


"Bună, vă salut din Bacau, de la noul job"


"În drum spre semnarea contractului pentru un internship "


Acestea sunt doar câteva dintre mesajele care ne dovedesc că #SePoate și ne determină să continuăm dezvoltarea programului pentru studenții - profesorii universitari - angajatorii.


Odată cu încheierea sesiunilor de training, mulți dintre studenții participanți au dorit să încurajeze și alți studenți să ia parte în cadrul programului, împărtășind ceea ce FUTURE a schimbat pentru ei.
Student în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza" din Iași, Cosmin Hongu spune că programul FUTURE a fost motivația de care avea nevoie pentru a se concentra pe cariera profesională și mai ales pe viitorul său.


„Energia cu care începe fiecare sesiune, implicarea și prietenia sunt micile lucruri care au făcut aceste sesiuni diferite față de alte programe. Dacă dorești să te maturizezi, să te cunoști și dorești să-ți iei de acum înainte viața în mâini aplică la acest program și vei vedea că nici macar o secundă nu va fi pierdută".

"Am ajuns să mă cunosc mai bine și să-mi descopăr punctele mele forte și cum să le folosesc".

„Pe lângă aceste aspecte personale, FUTURE a fost programul care mi-a dat impulsul de a fi mai responsabil, astfel am renunțat la activitățile care mă faceau să-mi pierd timpul în favorul activităților care mă dezvoltă."