top of page

Young Festival Creators - un program de educație altfel


Cum se face un festival? De la idee, până la implementare și ,,împachetare”. La această întrebare pot afla răspunsul tinerii pasionați de organizarea de evenimente, dacă participă la ELEMENTUM Young Creators, programul de educație experiențială organizat de ELEMENTUM Festival în parteneriat cu Mădălina Hodorog.





Îi admiri pe cei care organizează evenimente și pare că au super-puteri? Ce ai zice dacă ai fi unul dintre ei?

Te așteptăm în programul ELEMENTUM Young Festival Creators dedicat elevilor care își doresc să afle ce înseamnă organizarea de evenimente, prin ateliere practice finalizate cu implicarea într-un festival adevărat. Ei își vor descoperi și îmbunătăți abilitățile de organizare, creativitate, lucru în echipă, vânzare și negociere.

De ce vei avea parte?

În perioada 18 aprilie – 27 iunie vom pune ideile tale în practică la festivalul ELEMENTUM- cel mai amplu festival dedicat familiei, unde tu și echipa veți lua parte la organizarea primei ediții, ghidați de trainerul Mădălina Hodorog.

Ca să faci asta, vei:

- Genera idei și seta activitatea împreună cu echipa din cadrul programului.

- Învăța abilități de negociere, comunicare și organizare prin activități directe cu parteneri, sponsori

- Învăța cum să faci vânzare

- Descoperi ce stă și cum se organizează de fapt în spate organizării unui festival național

- Totul pentru ca tu să îți pui ideile creative în practică!

- Cine poate participa?

🔵 Căutăm 15 elevi (clasa a 11-a) clujeni curajoși, creativi și iubitori de evenimente care pot participa la 10 sesiuni de training ce te ajută să cunoști practic toate aspectele din spatele organizării.

Sesiunile de training vor avea loc în perioada:

18 aprilie: Creativitate și generare idei 9 mai: Planning și delegare 16 mai: Vânzare și negociere 23 mai: Vânzare și negociere 30 mai: Promovare 6 iunie: Legătura cu partenerul 13 iunie: Pregătirea înaintea unui eveniment 17 iunie: Pregătirea înaintea unui eveniment 21-23 iunie: Implementarea ideilor și a activităților în cadrul Festivalului ELEMENTUM 27 iunie: Feedback și activitățile post eveniment

Înscrieri:

Participarea pe toată perioada programului este gratuită și se face prin completarea formularului aici: https://elementumfest.ro/young-festival-creators/.

Pe perioada festivalului (21-23 iunie) cazarea, masa și transportul sunt asigurate de organizatori.

Deadline înscriere: 15 aprilie https://elementumfest.ro/young-festival-creators/


bottom of page